noter


Körsång -
så otroligt roligt!
 

Hos mig finns flera roliga alternativ till körsång! Visste du att ca en halv miljon svenskar sjunger i kör? Anledningen är förstås den glädje som sång tillsammans med andra ger, men också möjligheten att utveckla sin vokala och musikaliska nivå, både individuellt och i kören. 

Se "frågor och svar" nedan! 

AllaKanSjunga-kören!

Körens repetitioner är inställda pga Coronaviruset terminen ut, vi satsar på en fantastisk rivstart andra veckan i september igen! Anmäl gärna redan nu ditt intresse, så hör jag av mig i god tid.

Intresserad av vårterminen 2020?

 

Nystart igen tisdag 28 januari 2020

kl. 11.00-12.30
- därefter löpande antagning.
Du är varmt välkommen i vårt trevliga gäng!

 

Vi har nu hunnit bli 24 medlemmar i kören ( varav 5 manliga sångare) men har många glada platser kvar. Anmäl dig nu, så att du inte missar det roliga.
Sitt inte bara hemma, utan häng med oss! Här har vi en härlig, kravlös kör för er som är lediga dagtid. Kanske är du pensionär, eller jobbar kvällar/nätter, eller bara är arbetsfri och vill prova något nytt (eller gammalt...) . Eller prova ett bra alternativ till friskvård.

Vi ses under en trevlig en och en halv timma, med avbrott för en kaffestund, sjunger en glad repertoar och provar en och annan lättare stämma. Är du en manlig sångare, kan jag berätta att vi nu är fem stycken- du är också välkommen!

Tid:
Tisdagar 11.00 - 12.30
Plats: 
Ekebyhovskyrkan
Kursstart VT-20
28 januari
Pris:
1390 kr
Anmälan/intresseanmälan via "kontakt" högst upp till höger på menyn

Välkommen!
(PS, du provar gratis första gången)

Projektkören VT-20 !

INSTÄLLD pga Coronavirusets framfart. Vi satsar på en reunion tillhösten istället. Du kan redan nu anmäla ditt intresse, så hör jag av mig.

Projektkören är min kör för dig som inte vill engagera dig regelbundet varje vecka under en hel termin.
Du måste sjunga rent, ha god körvana, samt förstå och kunna läsa lite noter. Vi sjunger flerstämmigt, nivå och tempo är högt. Eget arbete hemma med stämmor är i viss mån nödvändigt.

Inför våren 2020 kommer vi igång igen tisdag den 14 april, med inriktning på en vårkonsert i mitten av maj.

Du kan anmäla dig fram via länken högst uppe till höger i menyn

Prel tisdagar 18.30-20.00, inkl fikapaus
Pris 800kr

Välkommen!


=====================

Ansökningar till musikutbildning?

Jag har under åren hjälpt många elever att förbereda sig inför ansökningar till tex Adolf Fredriks musikklasser, dess gosskör, Kulturama, Rytmus, Kungsholmens musikgymnasium, Lilla Akademien, Kungliga Musikhögskolan.
Här ser vi över behovet och anpassar lektioner och tider efter önskemål.

Under Ht-19/ VT-20, blir det onsdagar som blir lättast att hitta tid för undervisning och förberedelser till. 
Vi tränar ditt gehör, övar din röst och dina sånger och övrigt som kan öka dina chanser att nå dina mål.

20 min kostar 350kr,
30 min kostar 450 kr.

Anmälan och/eller förfrågan under "kontakt" högst uppe till höger i menyn.

Välkommen!


Vad andra har sagt..

"AllaKanSjungakören med Carina är något alldeles extra. Vi får så mycket positiv energi, sångglädje och nya kunskaper vid varje tillfälle. Humor och glada skratt är det gott om. Sångerna är både nya och mer välkända.
Kom och prova! Jag och vi  i kören lovar att du inte blir besviken och vi blir bara glada för varje ny körmedlem. "
Annika
====================="Jag älskar verkligen vår AllaKanSjungakör !Vi skrattar lika mycket som vi sjunger. Repertoaren är varierad. Vi får träna på allt från utmanande skönsång a la Birgit Nilsson till "fulsång", ofta med stämmor. Carina får oss att ge allt, i allt vi sjunger."
=====================


"Helt plötsligt, oplanerat var jag med i en kör. Har aldrig tidigare sjungit en ton ( ok, har väl varit med på nån snapsvisa i goda vänners lag..) Blev väl mottagen av ett glatt gäng, för skrattet alltid är nära. Körledare Carina har att göra med oss, men med humor, glimten i ögat och bra pedagogik får hon oss att sjunga rätt både i stämmor och melodi. Efteråt går jag hem glatt leende och har glömt dagens bekymmer. Är du intresserad ? Prova, jag tror inte du ångrar dig."
Göran

 

Frågor och svar

Får man prova en gång?
Ja, första gången i kören är alltid ett provtillfälle (utom Projektkören). Därefter bestämmer man sig för att delta eller inte.

Hur och när betalar man?  
När det gäller körerna,  skickar MusikCarina en faktura via mejl som betalas enligt uppgift i samband med starten. Det är viktigt med en tydlig mejladress till alla medlemmar. I vissa fall är betalning via swish möjlig, kvitto erhålles.

Vad är det för typ av körer, vad sjunger vi?
Körerna är helt fristående och drivs av MusikCarina som eget företag. Repertoaren är blandat sakral (kyrklig) och profan (världslig), med betoning på den profana delen -både svängigt och lugnt!

Kommer vi att framträda?
Ja, mot slutet av terminerna ser vi alltid fram mot att visa vad vi kan vid någon typ av körkonsert och kanske kan det bli ytterligare tillfälle för framträdande mitt under terminen. I något enstaka fall, kan körrepetitionsdagen av olika anledningar bli förflyttad till annan dag, tid och plats. Detta kan i synnerhet uppstå när vi närmar oss konsert eller framträdande. Då ställs eventuellt den ordinarie körtiden in, till förmån för den nyinsatta.

Får man pengar tillbaka om man missar någon/några gånger?
Nej, ingen återbetalning är möjlig efter första provtillfället ( se "allmänna villkor")

Hur gör jag om jag inte kan komma eller blivit sjuk?
Ring eller lämna meddelande på min telefonsvarare, 070 573 35 03 alternativt skicka mail till carinabe@telia.com.