noter

VAD Är du intresserad av?

Pianolektioner
I min pianokurs, kan du välja mellan 20 eller 30 min lektion, en stund som alltid består av enskild undervisning i hemmiljö i lugn och ro på ett akustiskt piano av hög kvalité. 
Jag undervisar med vikt på den klassiska repertoaren, men jag lär dig gärna ackordspel och komp, samt lättsammare typ av musik om du önskar. För att spela hos mig, bör du ha ett akustiskt piano, eller i andra hand ett fullstort digitalt piano med anslagskänsliga, vägda tangenter - och självklart med en integrerad pedal (som inte sitter fast i en sladd). Vanlig keyboard/synth godtas dessvärre inte.

Nybörjarundervisningen för de små, inleds alltid med spel med utgångspunkt från de svarta tangenterna för att få en funktionell och bra pianohand. Ganska snabbt övergår vi till att förstå sambandet mellan gehör, tangenter, tonbildning och notspel. Alla får köpa egna pianoböcker som jag rekommenderar, och det varvar jag med eget material alltefter behov och önskemål.
Är du äldre elev och nybörjare, anpassar jag undervisningen med material som blir goda verktyg för din vidare utveckling. Är du en elev som kommit en bit med ditt pianospel, eller önskar ta upp gamla studier, blir studiegången anpassad efter dina förkunskaper.

Ansökningar till musikutbildning?
Jag har under åren hjälpt många elever att förbereda sig inför ansökningar till tex Adolf Fredriks musikklasser, gosskören, Kulturama, Rytmus, Kungsholmens musikgymnasium, Lilla Akademien, Kungliga Musikhögskolan.
Här ser vi över behovet och anpassar lektioner och tider efter önskemål.


Vi tränar ditt gehör, övar din röst och dina sånger och övrigt som kan öka dina chanser att nå dina mål.
20 min kostar 350kr
30 min kostar 450 kr.

=============================

Enstaka och flexibla pianolektioner för dig som inte önskar komma regelbundet, men likväl utveckla ditt pianospel.
Du bestämmer hur många lektioner du önskar köpa, så bokar vi in dem flexibelt och allteftersom, på tider som passar både dig och mig. Här finns det tid på olika dagar och tider under veckan. 

Priser:
20 min a 400 kr
30 min a 500 kr
40 min a 800 kr

Hör av dig för frågor eller rådgivning, carinabedlund61@gmail.com,
070 573 35 03 

Info samt priser pianokurs:

Höstterminen 2021  består av 13 lektioner (nybörjare 12 lektioner) Start vecka 36, from tisdag den 7 september.
Lov vecka 44, höstlov. 
Sista lektionsveckan är
7-8 december, vecka 49.

 20 min enskild lektion 3 800 kr
 30 min enskild lektion 5 500 kr.

Vårterminen 2022  består av 
17 lektioner, start from 11 januari
Lov vecka 9 , sportlov, samt vecka 15 ,påsklov.
Sista lektionsveckan är vecka 20, 17-18 maj.

20 min enskild lektion 5 000 kr
30 min enskild lektion 7000 kr

============================
Övrigt:
Lektionsdagar är tisdagar och onsdagar fram till ca 17.30.
Kön är alltjämt lång, anmäl ditt intresse så hör jag av mig. Kan du spela tidigt på dagen, är chansen större att du får en tid, men hör alltid av dig, ibland uppstår luckor. Morgnar och förmiddagar är också ett alternativ för de som har möjlighet.

Undervisningen sker på  Ekerö, Brokadvägen 12 i Brunna, Träkvista. Från busshållplatsen "Träkvista" tar det 3 minuter att gå hit.

Första lektionen är alltid en provlektion, väljer du att fortsätta ingår den i antalet lektioner för den aktuella terminen.
Blir du sjuk eller är frånvarande från någon eller några lektioner, ges dessa inte igen (men du kan erbjudas annan tid då ev annan lektionstid står ledig). Blir jag själv sjuk eller måste ställa in en lektion, ges den alltid igen och man erbjuds tre olika tillfällen för detta (kan även ligga under en helg).
Erlagd terminsavgift, återbetalas ej.